Ploča Tesla Crni kristal

Tesla Crni kristal
Ploča Tesla Crni kristal - Tesla Black Crystal

Pored purpurnih ploča (proizvedenih u nijansama ljubičaste) poznate su i Tesline mat crne energetske ploče, poznate pod nazivom Tesla Crni kristal (Tesla Black Crystal).

Koja je razlika između Purpurne i ploče Crni kristal?

Način proizvodnje je sličan, gotovo identičan do samog kraja, sa jednom razlikom – Teslinim purpurnim pločama se dodaje boja (ljubičasta), a Tesla Crni Kristal se ne boji. Mat crna je prirodan izgled kristalizovane površine anodizovanog aluminijuma. I upravo ova razlika je presudna u načinu delovanja – Purpurne ploče isijavaju u prostor energiju na talasnim dužinama ljubičaste svetlosti, a ploče Crni kristal upijaju i neutralizuju – ali ne emituju energiju; potvrde ovog delovanja dobijene su radiestezijskim metodama i merenjima.

Primena Teslinih ploča

Univerzalna energija vibracija je osnova naše fizičke egzistencije, što je i naučno dokazano. Milioni korisnika Teslinih ploča širom sveta su koncentracijom ovako generisane životne energije doživeli neverovatni zdravstveni boljitak.

Tesline ploče su preko 50 godina na samom vrhu najefikasnijih energetskih pomoćnih sredstava. Njihova efikasnost je klinički potvrđena, a rezultati ispitivanja opisani u radovima brojnih svetskih autora.

Najvažnija osobina ploča (bilo koje vrste) je da polako ali sigurno podižu ličnu vibracionu frekvencu osobe koja ih koristi. U tu svrhu se preporučuje da ploču bar dva puta dnevno držite blizu sebe po 30 minuta čime će biti obezbeđeno da vaša životna energija konstantno održi optimalni pozitivni nivo, neophodan za svakodnevno mentalno i fizičko funkcionisanje. Time se eliminišu depresivna stanja, anksioznost, napadi panike i lošeg raspoloženja, sklonost meteoropatiji, nesanice, pad koncentracije, nervna napetost.

Tesline ploče smanjuju negativne vibracije u prehrambenim namirnicama, vodi, drugim tečnostima i duvanu. Ostavite preko noći na ploči hranu i vodu i kosmička energija će harmonizovati negativne vibracije.

Specifičnost Tesline ploče Crni kristal

Ploča Crni kristal u svojoj osnovi pokazuje sve dobre strane klasičnih Purpurnih ploča. Ali, za razliku od njih – ne isijava energiju, nego ima karakteristike “usisivača” koji prikuplja određene frekventne oblasti energije. Radi se o tkz. negativnim energijama.

Šta je negativna energija?

Negativna energija nije fizički pojam koji se može izmeriti i izraziti u okvirima realnog sistema merenja. Podela na pozitivne i negativne energije/uticaje načinjena je na osnovu uticaja na živa bića, posebno na čoveka. Ono što nas čini zdravim, vitalnim, što nam pomaže da ozdravimo i da se dobro osećamo je – pozitivna energija/uticaj. Nasuprot tome, sve što nas tera u bolest, loše raspoloženje ili nam ne dozvoljava da uživamo u životu je – negativna energija/uticaj.

I pored toga što se ovakvi uticaji/energije, za sada, ne mogu meriti uređajima – njihovo postojanje je evidentno, a najbolji merni uređaj su naše telo i naša psiha. Ipak, postoje i pronalazači koji pokušavaju da naprave uređaje i izmere negativnu energiju.

Kako se koristi ploča Tesla Crni kristal

Ploča se može nosti u džepu, torbi ili smestiti na neko mesto gde provodite mnogo vremena u toku dana. Njeno delovanje i blagotvorno dejstvo je evidentirano na rastojanju od jednog do dva metra. Delovanje ćete osetiti vrlo brzo. Neutralizacija negativnih energija (čak i misli, jer i misao je energija) dovodi do bolje atmosfere u međuljudskim odnosima, a njihova eliminacija pospešuje vitalnost organizma – posledica može biti čak i oslobađanje od nekih hroničnih stanja (ukoliko su izazvana negativnim uticajima).

Poseban vid korišćenja ploče Crni kristal je – uticaj preko fotografije. Čak i klasične Tesline purpurne ploče donekle pokazuju efekat u delovanju na lica koja se nalaze na fotografiji, ali su ploče Crni kristal izuzetno efikasne u tom pogledu.

Kako se to radi? Vrlo jednostavno. Ako želite da pročistite nečiju auru, recimo da imate problema sa nekim na poslu, ili je vaše dete počelo “čudno” da se ponaša, ili jednostavno smatrate da možete da popravite međuljudske odnose… uzmite fotografiju tog lica i slikom (emulzijom) je prislonite na ploču Crni kristal. Najbolje je da tako postavljenu fotografiju stavite u neku knjigu, gde će ostati pričvršćena (stegnuta) i neće se pomerati. Da Crni kristal počne da deluje potrebno je vreme i ono je individualno a zavisi od mnogih faktora. U nekim slučajevima dejstvo se oseti za nekoliko sati, ali mogu proteći i dani pre prvih efekata.

Najbolje je da na slici bude samo osoba na koju delujete, ali isto će se postići ako je na fotografiji i više osoba. Teorijski, što je više osoba na koje se istovremeno deluje – to će proces biti duži, a samim tim i vreme za koje će se pokazati prvi rezultati.

Tesla Crni kristal ne pokazuje dejstvo u značajnijoj meri na fotografije isečene iz štampe. Morate imati fotografiju na foto-papiru. Objašnjenje ovog fenomena je veoma prosto – emulzija foto-papira je vrlo specifična i nosi informacju o obliku (nečijeg lica); emulzija ima gotovo kristalnu stukturu, koja korespondira sa pločom Crni kristal. Ako pogledate fotografiju iz novina kroz jaču lupu videćete ogromne tačke (tkz. raster) koje smanjuju broj informacija koje fotografija prenosi.

Opširnije o ploči Crni kristal pročitajte na linku (klikni ovde)

Tesline energetske ploče